Hemelvaart Vulkaan Eifel Tour Duitsland

Ivo Your Tourguide; vulkaan Eifel; motorreizen; HemelvaartStart je motorseizoen in de Vulkaan Eifel!

Op een dikke twee uur rijden van de Nederlandse grens, ben je zo in het hart van de Vulkaan Eifel. En daar kun je volop genieten met je motor! Deze vierdaagse reis is een ideale opstap voor het nieuwe motor reisseizoen. Ontdek met een kleine groep de mooie wegen en het fraaie landschap. Toer mee met ons door deze mooie heuvelachtige streek. Je logeert in een fijn hotel met een topkeuken voor het diner en ontbijt.

Vierdaagse motor groepsreis donderdag 9 t/m zondag 12 mei 2024

Op donderdag 9 mei is het Hemelvaart: een erg gewilde datum om het motorseizoen te starten. Dus ben er vroeg bij want het aantal deelnemers is beperkt. Ik hoor graag snel van jou of je motorvrienden!

Kosten inclusief
3x hotel overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer
3x ontbijtbuffetten
3x diners
Alle routes voor GPS in GPX bestanden
Reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

Prijzen
Deelnemer met motor        € 325, =
Duo passagier                       € 325, =
Toeslag 1 persoonskamer  €   45, =

De ideale start van een mooi motorseizoen 2024, ga je mee? Meld je aan!

Boek uw reis via dit boekingsformulier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673.

Hoe ziet deze reis eruit?

Dag 1
Deze dag beginnen we met een route vanaf de Duitse grens bij Zevenaar met een stukje autobahn richting het zuiden. Dan via een mooie route binnendoor over fraaie wegen naar ons hotel.

Dag 2
Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier op pad voor een lange of korte route door de Eifel. Ongeveer 200 of 250 kilometer.

Dag 3
Deze dag gaat ook weer via een mooie route via Luxemburg en met ook weer een korte en een lange route door het wisselende landschap van de Vulkaan Eifel.

Dag 4
Dit is al weer onze laatste dag in de Eifel. Na het beladen van onze motoren en een goed ontbijt nemen wij afscheid van onze gastheer en gastvrouw. Het eerste deel van onze terugreis gaat nog over mooie wegen binnendoor tot aan de Nederlandse grens. Iedereen kan op zijn eigen manier en moment de route aanpassen om weer huiswaarts te keren.

Deze mini vakantie zit er dan weer op. We kunnen weer naar huis met een mooi gevoel van het vrije leven dat wij hebben als motorrijder.

Boek uw reis via dit boekingsformulier.

Vragen?
Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673.