Karinthië Oostenrijk

Motorreis Oostenrijk Karinthië; Ivo Your Tourguide; 2024Ontdek gastvrij Karinthië en Slovenië op je motor

nockalmstrasse; 10-daagse motorrondreis Oostenrijk; Karinthie; Slovenie; Ivo Your Tourguide; kleine groepen

Deze motorvakantie begint gewoon thuis. Dit is een mooie rondreis waarbij wij minimaal gebruik maken van snelwegen. Via Karinthië gaan wij naar Slovenië, waar je dit prachtige motorland gaat verkennen. Geniet van de goede wegen, de prachtige vergezichten en de mooie bergpassen. Met de gastvrijheid van de Slovenen heb je een topreis. De routes zijn zo samengesteld dat jij zoveel mogelijk rijplezier beleeft. Je overnacht natuurlijk in fijne, motorvriendelijke hotels.

Tiendaagse motorrondreis van 20 t/m 29 Juni 2024

Inclusief
9 hotel overnachtingen
9 ontbijtbuffetten
9 diners
Alle routes in GPX bestanden
Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

Exclusief
Kosten voor tolwegen
Tol natuurparken

Prijzen
Deelnemer met motor       € 1.025,=
Duo Passagier                      € 1.025,=
Toeslag 1 persoonskamer  €    285,=

Een geweldige motorvakantie die je moet hebben meegemaakt!

Boek via dit boekingsformulier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen naar +31 6 284 90 673.

Hoe verloopt deze motorrondreis door Oostenrijk, Karinthië en Slovenië

Dag 1
Vanuit huis vertrek je naar ons eerste hotel in Hattenhofen in de omgeving van Beieren. Tot aan de lunch rijden wij op de snelwegen. Na de lunch rijden we via kleinere wegen naar het hotel. Hier komen we aan het einde van de middag samen.

Lees verder......

Dag 2
Vanuit Hattenhofen hebben wij onze eerste tourdag op weg naar Karinthië. Daar ligt ons tweede hotel, waar wij twee nachten verblijven. In dit hotel zullen onze gastheer Roy en gastvrouw Suzanne ons prima verzorgen van diner, biertjes aan de bar, een goede nacht rust en een uitgebreid ontbijt.

Dag 3
Na het ontbijt in St Michael im Lunga  rijden we door het mooie Karinthië. Hier gaan we rondtoeren met de mogelijkheden om diverse highlights van Karinthië te bekijken. Op de terugreis vanuit Slovenië komen we ook in dit hotel met weer een extra tourdag in Karinthië. Deze omgeving biedt genoeg mogelijkheden om te genieten van het motorrijden.

Dag 4
Vanuit St. Michael im Lungau gaan we op pad naar Slovenië. In Slovenië verblijven we drie dagen in twee hotels. Na het ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier aan deze dag beginnen.  Ook hier zijn de wegen weer optimaal om van het motorrijden te genieten.

Dag 5
Een mooie tourdag in het gastvrije Slovenië met mooie bergen en prachtige vergezichten. In dit mooie hotel verblijven we twee dagen. Zo kun je zonder bagage op je motor optimaal genieten van deze omgeving. Wil je een dag rustig aan doen? Dan is dit ook mogelijk. Je vult deze dag dan op je eigen manier in.

Dag 6
Vanuit het hotel gaan we na een goede nachtrust en ontbijt op pad naar ons tweede hotel in Slovenië. Natuurlijk weer via mooie routes. Net zoals de andere reis / tour dagen zijn er voldoende mogelijkheden om onderweg een koffiepauze of lunchpauze in te lassen. Onderweg is er ook voldoende ruimte om foto’s te maken of  te genieten van de omgeving.

Dag 7
Wij gaan helaas weer beginnen aan de terugreis. Vandaag staat er een mooie route naar Oostenrijk Karinthië als eindpunt op het programma. We hebben echter nog vele mooie motor kilometers voor de boeg. Deze motor vakantie rij je ongeveer 3500 kilometer.

Dag 8 Dit is een tourdag in Karinthië waar een mooie route via de Nockalmstrasse ons weer laat genieten van alle haarspeltbochten die je hier overal kunt vinden en berijden.

Dag 9
Vanuit St Michael im Lunga gaan wij terug naar Hattenhofen via een mooie route door Oostenrijk naar het Duitse Beieren.

Dag 10
Dit is al weer de laatste dag van deze tiendaagse motorreis. Tot aan de middag gaat de route binnendoor. Na de lunch kan iedereen op zijn eigen manier naar huis rijden. De route is tot aan de  Nederlandse grens berekend.

 

Hoe verlopen de motor-toerdagen in grote lijnen?

De toerdagen vul je zelf in. Je rijdt je eigen tempo en bepaalt zelf wanneer je stopt voor koffie, lunchpauze of om zo maar te genieten van de omgeving. De lengte van de routes zijn ongeveer 235 tot 265 kilometer per dag. Alleen de eerste en de laatste dag ben je langer aan het rijden. De overnachtingen zijn in hotels, inclusief diner en ontbijt op basis van tweepersoonskamers.

Tijdens het avondeten nemen we de afgelopen dag door en krijg je uitleg over het verloop van de volgende dag. In de avond ben je na het diner vrij om lekker te genieten van de mooie omgeving waarin onze hotels liggen. Je kunt ook gezellig aan de bar zitten met je reisgenoten om je reiservaringen uit te wisselen.


Boek via dit boekingsformulier.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen naar +31 6 284 90 673.

20210923_105818