Wie ben ik

Ivo Your Tourguide; motorreizen Europa; kleine groepenMet wie ga je op reis?

Ik ben Ivo van Huet. Ik ben al ruim 35 jaar bezig met motoren en reizen. Ik begon met off the road, daarna ben ik overgestapt naar de toermotor.

Het buitenland in, het onbekende achterna: dat trok mij altijd al. De uitdaging van de onbekende wegen, bergen, meren, vergezichten, et cetera. Ik reisde steeds vaker, verder en door heel Europa.

Sinds 2013 organiseer ik reizen voor groepen motorrijders bij diverse reisorganisaties. Mijn drive is om zoveel mogelijk motorrijders te laten genieten van de mooie buitenlandse wegen en landschappen.

Begin 2018 heb ik de stap gezet om als zelfstandige reisbegeleider te starten. Op mijn eigen website wil ik motorrijders enthousiast maken voor buitenlandse reizen. Via deze site houd ik je op de hoogte van de diverse mogelijkheden en aanbiedingen mijn reisorganisatie.

Ik ben ANVR gediplomeerd reisbegeleider (door de ANVR aangesloten reisorganisaties erkend). Hierdoor hoop ik je nog beter van dienst te kunnen zijn tijdens een van jouw mooie motorreizen.

Als reisbegeleider ben ik in staat kleine defecten te verhelpen, banden te dichten en starthulp te geven wanneer de accu het even laat afweten. Op verzoek stel ik de routes per dag samen. Deze routes laten je genieten van de door jou gekozen bestemming. Tijdens mijn info avonden laat ik dit met film- en fotomateriaal zien. Je bent van harte welkom!

Wil je ook een onvergetelijke motorvakantie?
Mail dan voor alle mogelijkheden naar ivo@yourtourguide.eu