Noord Griekenland

Motorreis Noord Griekenland; Ivo Your Tourguide; 2024Ontdek Noord Griekenland op de motor!

Bij deze motor-vliegreis geniet je 11 dagen van het rijden op je eigen motor in het Noorden van Griekenland. Je toert door Noord Griekenland, onder Albanië en Noord Macedonië, tijdens een reis vol vergezichten en prachtige bergwegen. Je ontdekt een ruig landschap, ontelbare bergwegen en een fijn klimaat om in te rijden. Achter elke haarspeldbocht krijg je weer een verassing aan vergezichten in het mooie Griekse landschap. Daarnaast zijn er de fantastische bezienswaardigheden uit de rijke historie van dit land. Ga jij met ons ook dit mooie avontuur aan?

11-daagse motorreis van 9 t/m 19 oktober 2024

Kosten inclusief
Vliegreis
Transport motor en bagage
10 hotel overnachtingen
10 ontbijtbuffetten
10 diners
Alle routes voor GPS in GPX bestanden
Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting.
Transfer
Pechondersteuning

Prijzen
Deelnemer met motor € 2.950,-
Duo passagier € 2.285,-
Toeslag 1 persoonskamer € 300,-

Ga jij ook mee de mooie wegen van Noord Griekenland verkennen? Meld je dan nu aan!

Vul dit boekingsformulier in, en verstuur het.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673

 

Het verloop van de motorrondreis.

De combinatie van vliegreis en jouw motor op transport zorgt ervoor dat je deze reis optimaal kunt beleven. Na iets meer dan drie uur vliegen, landen we op het vliegveld van Athene. Vanaf Athene nemen wij een binnenlandse vlucht van ongeveer een uur naar Ioannina. Dat is ook de locatie waar wij onze motoren hebben staan. We starten daar met een gezellig en lekker diner en genieten van onze eerste avond in Griekenland.

Lees verder......

Na het ontbijt gaan we naar onze motoren. Nadat deze zijn bepakt en we ons in ons motorpak hebben gehesen, gaan we beginnen aan ons Griekse avontuur. Deze eerste reisdag in Griekenland is meteen een prachtige ervaring met het ruige noorden van Griekenland. Je rijdt via een afwisselend landschap met haarspeldbochten over mooie binnenwegen door echte Griekse bergdorpjes naar je tweede hotel.

Elke dag na het ontbijt vertrek je voor een avontuurlijke motordag. Je deelt deze dagen zelf in op je eigen manier, want je bepaalt zelf je rijtempo en wanneer je pauzes neemt. Elke ochtend hoor je alle huishoudelijke dingen. Tijdens het gezamenlijk diner evalueren we de dag en hoor je in grote lijnen wat de nieuwe reisdag je weer zal brengen.

De dagen zullen bestaan uit routes van zo’n 200 tot 275 kilometer. De wegen maken een gemiddelde snelheid van zo’n 50 kilometer per uur mogelijk, dus per dag zit je zo’n 5 à 6 uur op je motor. Hierdoor heb je voldoende gelegenheid om onderweg koffie, lunch en fotomomenten in te passen.

De route die wij rijden gaat onder Albanië en noord Macedonië door richting Thessaloniki. Vanuit hier gaan we naar het zuiden, de drietand van Griekenland, en dan naar het middelste schiereiland. Op een van deze mooie dagtochten komen we ook langs de bergkloosters van Meteora. Deze unieke locatie is echt een van de grootste Griekse trekpleisters. Ons hotel voor deze dag ligt ook in Kalampaka aan de voet van Meteora. Daarnaast heb je voldoende tijd om deze kloosters te bezoeken. Onderweg kom je nog veel meer echte fotomomentjes tegen. Zorg dus dat je deze momenten pakt!

Op de laatste dag leveren we de motor en de bagage weer in voor transport naar Nederland. We gaan terug met een vracht aan belevingen, verhalen, mooie vergezichten, indrukken, cultuurervaringen en mooie plaatjes om aan het thuisfront te laten zien.

Wat krijg je?

  • Een schitterende mooie motorreis in het Noorden van Griekenland waar je normaal 3 tot 4 weken voor uit moet trekken als je zelf vanuit Nederland wil rijden. Je hebt nu de mogelijkheid om dit in tien dagen te doen.
  • Optimaal gebruik van je eigen motor, mooie omgeving met prachtige wegen en schitterende vergezichten.
  • Na een dag motorrijden kun je je heerlijk opfrissen in een tophotel.
  • Na het diner kun je ’s avonds zelf je avond indelen. Samen is het gezellig om de dag door te nemen en te genieten aan de bar of op het terras.

Ik kijk er naar uit om jou een onvergetelijke motorreis te bezorgen!

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen naar +31 6 284 90 673.

 

yourtourguide

20231005_143740
20231006_155917
IMG-20231001-WA0028
IMG-20231003-WA0033
IMG-20230928-WA0000
IMG-20231007-WA0023