Malaga Zuid Spanje

Verleng de zomer en geniet op je eigen motor in het prachtige zuiden van Spanje!

Geniet van de mooie wegen in dit zuidelijke deel van Spanje. Andalusië is in deze tijd een mooi verlengstuk van het motorseizoen. De temperatuur ligt er zo rond de 20 à 25 graden in oktober, ideaal voor motorrijders! Je kunt er heerlijk lunchen en koffie drinken op zonnige terrasjes. Je rijdt onder andere naar Gibraltar, Ronda, Granada en je ziet alle mooie gebieden daartussen met de mooie heuvels vol olijfgaarden, rotspartijen en meer. Wij hebben er nu al zin in! Jij ook?

Achtdaagse motorrondreis 31 oktober t/m 7 november 2024

Inclusief

  • Vliegreis heen en terug
  • Transport motor en bagage
  • 7 hotel overnachtingen
  • 7 ontbijtbuffetten
  • 7 diners
  • Alle routes voor GPS GPX bestanden
  • Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
  • Toeristenbelasting
  • Pechondersteuning

Prijzen

Deelnemer met motor      € 2.495,-
Duo passagier                     € 1.985,-
Toeslag 1 persoonskamer €    465,-

Ga je ook mee de mooie wegen van Zuid Spanje verkennen? Meld je dan nu aan!

Boek via dit boekingsformulier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen naar +31 6 284 90 673.

Wat krijg je?

Lees verder......

Een schitterende mooie motorreis in een deel van Spanje waar je normaal 3 tot 4 weken voor uit moet trekken als je zelf vanuit Nederland op de motor zou vertrekken.
Je kunt dit nu in een ruime week doen. Lekker toeren op je eigen vertrouwde motor in een mooie omgeving met prachtige wegen en schitterende vergezichten.
Na een dag motorrijden kun je heerlijk genieten in een tophotel.
Na het diner kun je ‘s avonds zelf je avond indelen. Neem bijvoorbeeld gezellig de dag door met je reisgenoten en geniet aan de bar of op het terras.

Hoe ziet deze achtdaagse rondreis eruit?

Lees verder......

We landen donderdagochtend vroeg op Malaga airport. Na aankomst in Malaga nemen wij onze motoren in ontvangst. Die zijn ongeveer een week van tevoren geladen (inclusief bagage). Je bagage zit al op je motor. Je motorkleding, helm en laarzen zitten in een grote tas. Die zal tijdens het motortransport meegaan. Je neemt dus alleen je handbagage mee tijdens je vlucht, lekker praktisch!

Na het in ontvangst nemen van je motor, ga je meteen op pad voor je eerste mooie toertocht. Deze gaat naar het eerste hotel in Andalusië. Tijdens deze groepsreis rijdt iedereen in zijn eigen tempo de aangeleverde routes. Tijdens de voorbereiding en de reis zelf vormen zich vanzelf groepjes. Vind je het plezieriger om alleen te rijden of samen? Dan is dit geen enkel probleem. Je bepaalt zelf hoe je de dag indeelt want het is jouw vakantie. Overdag bepaal je zelf waar je luncht of koffie drinkt.

Tijdens het gezamenlijke diner nemen we de dag door en krijg je alle informatie over de volgende dag. De routes hebben een gemiddelde lengte van 200 tot 250 kilometer. Hierdoor heb je voldoende tijd voor pauzes of om onderweg mooie foto’s te maken. De routes lopen via mooie binnenwegen door een afwisselend landschap. We doen het kleine Engels staatje Gibraltar ook nog aan.

De laatste dag rijd je weer via een mooie route naar het vliegveld. In totaal maak je in deze acht dagen zo’n 2000  mooie motorkilometers. Na aankomst bij het vliegveld worden de motoren en de bagage weer ingeladen en stappen wij weer in het vliegtuig naar Nederland. Na zo’n 4  à 5 dagen kun je dan je motor en bagage weer ophalen op een centraal punt in Nederland.