Linda Gillis

Wie neemt je mee op bergen en bochtentraining?

 

Mijn naam is Linda Gillis, ik ben 36 lentes jong en ik heb maar één passie; motorrijden! Geef me twee wielen en asfalt en ik ben intens gelukkig (oké, een stukje offroad mag ook). Ik heb mijn eigen kleinschalige rijschool, maar ik werk voornamelijk op zzp basis voor motoropleidingen en motortrainingen. Ik ben een KNMV gecertificeerd instructrice. Bij mij leer je alles over risicomijdend rijgedrag, de dynamica van de motor en hoe kan iedereen op een veilige en verantwoorde manier optimaal genieten van de allermooiste hobby (ik noem het passie) die er is.

Met als grootste adrenaline kick: de bochten!

Hoe lekker het voelt als de bocht weer perfect is verlopen en je alweer reikhalzend uitkijkt naar de volgende bocht… Dat gevoel wens ik iedere motorrijder toe.  En daar help ik je met alle liefde en plezier bij! Met tips, tricks, kijk- en stuurtechnieken gaan we jou in een paar dagen tijd een flinke boost geven! Het maakt me niet uit wie je bent of wat je rijdt, of hoe je rijdt. Als ik je een helpende hand kan bieden en gedeelde passie kan delen, doe ik dat graag.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en een leuk, gezellig, ontspannen maar vooral leerzaam weekend tegemoet te gaan!

 

Liefs, Linda