Andalusië zuid Spanje Portugal 2023

13-daagse groepsreis van 15 t/m 27 maart 2023

Bij deze motorvliegreis geniet je 13 dagen van  het rijden op je eigen motor
in het prachtige zuiden van Spanje en Portugal.

Andalusië is in deze tijd een mooi verlengstuk van ons motorseizoen. De temperatuur ligt zo rond de 20 à 25 graden in maart, ideaal voor ons als motorrijders.
Ik ga de wegmotoren begeleiden over de mooie wegen van dit zuidelijke deel van Spanje. We maken ook een leuk uitstapje naar Gibraltar en zuid Portugal.

 

Hoe ziet deze dertiendaagse motor-rondreis eruit?

We landen woensdagochtend vroeg op Malaga airport. Na aankomst in Malaga zullen wij onze motoren in ontvangst nemen. Deze zijn ongeveer drie dagen van tevoren geladen (inclusief bagage). Je bagage zit op je motor. Je motorkleding, helm en laarzen zitten in een grote tas. Deze zal tijdens het motor transport worden meegenomen. Je neemt dus alleen je handbagage mee tijdens de vlucht.

Na het in ontvangst nemen van je motor ga je meteen op pad voor je eerste mooie toertocht. Deze gaat naar het eerste hotel in Andalusië. Tijdens deze groepsreis rijdt ieder in zijn eigen tempo de aangeleverd routes. Tijdens  de voorbereiding en tijdens de reis zelf vormen zich vanzelf groepjes. Vind je het plezieriger om alleen te rijden of samen met je partner dan is dit geen enkel probleem. Dit is geen enkel  probleem. Je bepaalt zelf wanneer je opstaat, ontbijt en vertrekt. Het is namelijk jouw vakantie. Overdag bepaal je zelf waar je luncht of koffie drink. Tijdens het gezamenlijke diner nemen we de dag door en krijg je info over de volgende dag. De routes hebben een gemiddelde lengte van 200 tot 250 kilometer. Hierdoor heb je voldoende tijd voor pauzes of om onderweg mooie foto’s te maken.  De routes lopen via mooie binnenwegen door een afwisselend landschap, wij doen het kleine Engels staatje Gibraltar aan en zo via de zuidkust van Spanje naar Portugal. Via de binnenlanden van Portugal en Spanje weer retour naar de oost kust van Spanje naar het vliegveld.
tijdens elke route zijn er vele mooie locaties en bezienswaardigheden opgenomen in de routes.

De laatste dag rijden wij weer een mooie route naar het vliegveld. In totaal zullen wij in deze dertien dagen meer dan 3000  mooie motorkilometers maken. Na aankomst bij het vliegveld worden de motoren en de bagage weer ingeladen en stappen wij weer in het vliegtuig naar Nederland. Na zo’n 2 à 3 dagen kun je dan je motor en bagage weer ophalen op een centraal laadpunt.

 

Wat krijg je?

 • Een schitterende mooie motorreis in een deel van Spanje en Portugal waar je normaal 3 tot 4 weken voor uit moet trekken als je zelf vanuit Nederland wil rijden. Je hebt nu de mogelijkheid om dit in een kleine twee weken te doen.
 • Optimaal gebruik van je eigen motor, mooie omgeving met prachtige wegen en schitterende vergezichten.
 • Na een dag motorrijden kun je je heerlijk opfrissen in een tophotel.
 • Na het diner kun je ‘s avonds zelf je avond indelen. Samen is hetgezellig om de dag door te nemen en te genieten aan de bar of op het terras.

 

Kosten inclusief

 • Transport motor en bagage
 • 12 hotel overnachtingen
 • 12 ontbijtbuffetten
 • 12 diners
 • Alle routes voor GPS GPX bestanden
 • Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
 • Toeristenbelasting
 • Pechondersteuning

 

Prijzen

Deelnemer met motor      € 2.895,=
Duo passagier                     € 2.265,=
Toeslag 1 persoonskamer €    865,=

 

Ga je ook mee de mooie wegen van Zuid Spanje verkennen? Meld je dan nu aan!
Download dit boekingsformulier, vul het in, onderteken het. Maak van het ingevulde formulier een scan of een foto met je mobiel, en mail het formulier naar onderstaand mailadres.

 

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673.