Oostenrijk 2022

Motorreis Kawasaki Versys Karinthië Oostenrijk

Zesdaagse groepsreis van 10 tot en met 15 september

Alle grote merken hebben het, dus waarom Kawasaki niet? Een echte Kawasaki merkenreis!

Ivo Your Tourguide gaat dit voor jou en jouw Kawasaki Versys 650- of 1000cc verzorgen. Met allemaal gelijkgestemden toeren, hoe fantastisch is dat!

Ga in september mee op motorreis naar het prachtige Oostenrijk! Geniet van de bergpassen, laat je verrassen door de mooie vergezichten en praat ’s avonds na met gelijkgestemden over je avonturen van die dag!

Inclusief

 • 5 hotelovernachtingen
 • 5 ontbijtbuffetten
 • 5 diners
 • Nederlandse reisbegeleider IVOR / KNMV
 • Prijs per persoon € 485,-
 • Toeslag 1 persoonskamer € 55,-
 • Toeslag 2 persoonskamer voor alleengebruik € 115,-
 • Toeristenbelasting
 • Pechondersteuning
 • alle routes op GPS

Hoe ziet de reis er uit?

Je wordt verwacht op zaterdag 10 september in de loop van de middag bij ons Hotel Awirt in St. Michael im Lounga. Dit gezellige hotel wordt gerund door de Nederlandse gastvrouw Suzanne en gastheer Roy. Zij zullen tijdens ons verblijf er voor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook het luxe comfort van de pas vernieuwde slaap- en badkamers is een genot.

Ook op culinair gebied verwent Suzanne ons met een heerlijke ontbijt en een prima avondmaal. Zij weet ons elke avond weer te verrassen met haar Hollandse of Oostenrijkse gerechten.

Het aantal bergpassen en vergezichten is een genot. Elke dag kom je weer in een omgeving die bevestigt dat je als motorrijder een echte bofkont bent om hier te kunnen en mogen rijden. De routes zijn gemaakt om je zoveel mogelijk rijplezier te laten beleven. Voor de liefhebbers zijn de bezienswaardigheden opgenomen in de routes. 

De routes zijn zo samengesteld dat er voldoende tijd is voor foto’s, een bezoek aan een bezienswaardigheid of voor een extra rustmomentje bij een aangegeven koffie of lunchlocatie.

Tijdens het avondeten evalueren we samen de tocht. Na het avondeten is er nog voldoende tijd voor een wandeling of voor een drankje aan de bar om gezellig met elkaar de dag door te nemen.

Bezienswaardigheden

Een korte opsomming van de mooie dingen die je deze week tegen zult komen: stuwdammen, de Grossglockner, Pustertaler Hohenstrasse, Kolnbrein Stuwmeer, Katschenberg, Plockenpas. Een uitstapje naar Italië is ook in de route opgenomen. Er zijn nog vele andere bezienswaardigheden op onze routes.

Langer genieten van je motorvakantie?

Wil je je vakantie verlengen of heb je geen zin om uren op de snelweg te rijden? Boek dan een extra overnachting op de heen en/of terugreis. Wanneer je kiest voor de twee extra overnachtingen op de heen- en terugreis, krijg je het volgende extra:

 • Je week wordt verlengd van een 6 daagse reis naar een 8 daagse reis tegen minimale extra kosten (€ 85,- p.p.p. nacht, toeslag 1 persoonskamer € 35,-)
 • Je tourweek wordt dan uitgebreid met twee extra mooie routes op GPS die het verblijf op de autoweg tot een minimum zullen beperken en die zorgen voor nog meer motorreis ontspanning.
 • Deze overnachtingen zorgen voor het ultieme gevoel van motorrijden op een hele ontspannen manier. Je overnacht in een heel goed hotel.

Boeken van reizen, aanpassing of informatie over de reizen kan via het standaard mailadres: ivo@yourtourguide.eu

Voor korte vragen kunt u mij altijd telefonisch bereiken: +316 284 906 73

Zorg ook dat jij je kunt verheugen op een mooie motorreis en boek nu!

Ivo Your Tourguide