Noord Griekenland 2023

8-daagse motorreis van 1 t/m 8 oktober 2023
Bij deze motor-vliegreis geniet je 8 dagen van het rijden op je eigen motor in het Noorden van Griekenland.

Deze geweldige reis staat bij veel motorrijders op de bucketlist. Ga jij met ons dit mooie avontuur aan? Maak deze reis tegen een scherpe prijs voor een echt avontuur van 8 dagen in het uitdagende Noord Griekenland.
De combinatie van vliegreis en jouw motor op transport zorgt ervoor dat je de reis in 8 dagen optimaal kunt beleven.

Deze mooie motorreis in Noord Griekenland onder Albanië en Noord Macedonië is een reis vol vergezichten en prachtige bergwegen. Dit is bij uitstek geschikt voor de avontuurlijke motorrijder.

Het land heeft alle belangrijke ingrediënten voor een geslaagde motorreis. Het heeft een ruig landschap, ontelbare bergwegen en een fijn klimaat om in te rijden. Achter elke haarspeldbocht krijg je weer een verassing aan vergezichten in het mooie Griekse landschap. Daarnaast zijn er de fantastische bezienswaardigheden uit de rijke historie van dit land.

Het verloop van de motor-rondreis.
Na iets meer dan 3 uur vliegen landen wij op het vliegveld van Preveza (Lefkas). Preveza ligt aan de westkust van Noord Griekenland. Van hieruit is het nog circa anderhalf uur rijden naar onze motoren. Nadat iedereen zijn motor en bagage heeft ontvangen, vertrekken wij al op deze eerste dag op de eigen motor naar ons hotel. Dit zal een reis zijn van 1 à 2 uur.

Hoe ziet een reisdag er uit?
Na het ontbijt vertrek je voor weer een mooie motortourdag. Je deelt deze dagen in op je eigen manier in want je bepaalt zelf je rijtempo en jouw eigen pauzes. Elke ochtend vertel ik jullie de huishoudelijke dingen. Tijdens het gezamenlijk diner evalueren wij de dag en vertel ik in grote lijnen wat de nieuwe motor-tourdag weer zal brengen

De dagen zullen bestaan uit routes van zo’n 200 km tot 275 km. De wegen zullen een gemiddelde snelheid van ca. 50 km per uur mogelijk maken, dus per dag zit je zo’n 5 à 6 uur op je motor.
Hierdoor heb je voldoende gelegenheid om onderweg koffie, lunch en foto momentjes in te passen.
Op een van deze mooie dagtochten komen wij ook langs de bergkloosters van Meteora.
Deze unieke locatie behoort tot de top van Griekse trekpleisters. Onderweg kom je nog veel meer echte foto momentjes tegen. Zorg dus dat je veel foto’s kunt maken!

Op de laatste dag leveren wij de motor en de bagage weer in voor transport naar Nederland. We gaan terug met een vracht aan belevingen, verhalen, mooie vergezichten, indrukken, cultuurervaringen en mooie plaatjes om aan het thuisfront te laten zien.

Ik kijk er naar uit om jou een onvergetelijke motorreis te bezorgen!

Wat krijg je?
Een schitterende mooie motorreis in het Noorden van Griekenland waar je normaal 3 tot 4 weken voor uit moet trekken als je zelf vanuit Nederland wil rijden. Je hebt nu de mogelijkheid om dit in een ruime week te doen.
Optimaal gebruik van je eigen motor, mooie omgeving met prachtige wegen en schitterende vergezichten.
Na een dag motorrijden kun je je heerlijk opfrissen in een tophotel.
Na het diner kun je ’s avonds zelf je avond indelen. Samen is het gezellig om de dag door te nemen en te genieten aan de bar of op het terras.

Kosten inclusief

  • Vliegreis
  • Transport motor en bagage
  • 7 hotel overnachtingen
  • 7 ontbijtbuffetten
  • 7 diners
  • Alle routes voor GPS in GPX bestanden
  • Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
  • Toeristenbelasting.
  • Transfer
  • Pechondersteuning

Prijzen
Deelnemer met motor € 2.350, =
Duo passagier € 1.750, =
Toeslag 1 persoonskamer € 425, =

Ga jij ook mee de mooie wegen van Noord Griekenland Verkennen? Meld je dan aan en boek nu!
Download dit boekingsformulier, vul het in, onderteken het. Maak van het ingevulde formulier een scan of een foto met je mobiel, en mail het formulier naar onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673

 

yourtourguide

 

IMG_1950
DSC_2106
DSC_2011
DSC_2033
DSC_2111