Eifel Duitsland 2023

Eifel Duitsland
18 t/m 21 mei 2023

 Wij zijn als motorrijders altijd op zoek naar mooie wegen in een fraai landschap, liefst in een heuvelachtig streek. Zijn deze ingrediënten aanwezig? Dan staan wij te popelen om te gaan. Doe daar een goed hotel met een topkeuken voor het diner en ontbijt met een lekker koud biertje bij en wij motorrijders zijn helemaal blij. Heb jij ook al zin om een paar dagen lekker te toeren en te genieten? Ga lekker mee toeren door de Duitse Eifel!

We verblijven in een gezellig hotel, gerund door Nederlanders. Daar hebben onze motoren een goed onderdak en wij worden door onze gastvrouw en heer in de watten gelegd.
In de Eifel (ongeveer 2 ½ uur rijden van de Nederlandse grens) ben je zo in het hart van de Vulkaan Eifel. En daar zijn al die facetten aanwezig die wij als genietende motorrijder nodig hebben.

Dag 1 beginnen wij met een route vanaf de Duitse grens bij Zevenaar met een stukje Autobahn richting het zuiden. Dan rijden we via een mooie route binnendoor over fraaie wegen naar ons hotel.

Dag 2 Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier op pad voor een lange of korte route door de Eifel.

Dag 3 Gaat ook weer via een mooie route via Luxenburg en met ook weer een korte en een lange route door het wisselende landschap van de Vulkaan Eifel.

Dag 4 Dit is al weer onze laatste dag in de Eifel. Na het beladen van onze motoren en een goed ontbijt nemen wij afscheid van onze gastvrouw en gastheer. Het eerste deel van onze terugreis gaat nog over mooie wegen binnendoor tot aan de Nederlandse grens. Daarna gaat ieder zijn eigen weg weer naar huis.

 

Deze mini vakantie zit er dan weer op. We kunnen weer naar huis met een mooi gevoel van het vrije leven dat wij hebben als motorrijder.

Kosten inclusief

3x hotel overnachtingen op basis van een 2 persoonskamer
3x ontbijtbuffetten
3x diners
Alle routes voor GPS GPX bestanden
Reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

Prijzen

Deelnemer met motor        € 325, =
Duo passagier                       € 325, =
Toeslag 1 persoonskamer  €   45, =

Op 18 mei is het Hemelvaart, een erg gewilde datum om het motorseizoen te starten. Dus wees er vroeg bij, want het aantal deelnemers is beperkt! Ik hoor graag snel van jou of je motor vrienden.

Deze reis kan op meerdere datums worden gereden in onderling overleg en met voldoende deelnemers.

De ideale start van een mooi motorseizoen 2023! Ga je mee? Meld je aan!
Download dit boekingsformulier, vul het in, onderteken het. Maak van het ingevulde formulier een scan of een foto met je mobiel, en mail het formulier naar onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31 (0)6 -284 90 673.