Eifel Duitsland 2023

Eifel Duitsland
weekend vrijdag t/m zondag. Datum in overleg.

 Wij zijn als motorrijders altijd op zoek naar mooie wegen in een fraai landschap, liefst in een heuvelachtig streek. Zijn deze ingrediënten aanwezig? Dan staan wij te popelen om te gaan. Doe daar een goed hotel met een topkeuken voor het diner en ontbijt met een lekker koud biertje bij en wij motorrijders zijn helemaal blij. Heb jij ook al zin om een paar dagen lekker te toeren en te genieten? Ga lekker mee toeren door de Duitse Eifel!

We verblijven in een gezellig hotel, gerund door Nederlanders. Daar hebben onze motoren een goed onderdak en wij worden door onze gastvrouw en heer in de watten gelegd.
In de Eifel (ongeveer 2 ½ uur rijden van de Nederlandse grens) ben je zo in het hart van de Vulkaan Eifel. En daar zijn al die facetten aanwezig die wij als genietende motorrijder nodig hebben.

Dag 1 beginnen wij met een route vanaf de Duitse grens bij Zevenaar met een stukje Autobahn richting het zuiden. Dan rijden we via een mooie route binnendoor over fraaie wegen naar ons hotel.

Dag 2 Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier op pad voor een lange of korte route door de Eifel.

Dag 3 Dit is alweer onze laatste dag in de Eifel. Na beladen van onze motoren en een goed ontbijt, nemen we afscheid van onze gastvrouw en gastheer. Het eerste deel van onze terugreis gaat over mooie wegen binnendoor tot aan de Nederladse grens. Daarna gaat ieder zijn eigen weg naar huis.

Deze mini vakantie zit er dan weer op. We kunnen weer naar huis met een mooi gevoel van het vrije leven dat wij hebben als motorrijder.

Kosten inclusief

2x hotel overnachtingen op basis van een 2 persoonskamer
2x ontbijtbuffetten
2x diners
Alle routes voor GPS GPX bestanden
Reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

Prijzen

Deelnemer met motor        € 195,=
Duo passagier                       € 195,=
Toeslag 1 persoonskamer   €   45, =

Deze reis kan op meerdere datums worden gereden in onderling overleg en met voldoende deelnemers.

De ideale start van een mooi motorseizoen 2023! Ga je mee? Meld je aan!
Download dit boekingsformulier, vul het in, onderteken het. Maak van het ingevulde formulier een scan of een foto met je mobiel, en mail het formulier naar onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31 (0)6 -284 90 673.