VulkaanEifel Duitsland 2024-01

Vulkaan Eifel Duitsland
Driedaagse groepsmotorreis
12 t/m 14 April 2024

Als motorrijders zijn we altijd op zoek naar mooie wegen in een fraai landschap, liefst in een heuvelachtige streek. Zijn deze ingrediënten aanwezig? Dan staan wij te popelen om te gaan! Doe daar een goed hotel met een topkeuken voor het diner en ontbijt en een bar met een lekker koud biertje bij en wij motorrijders zijn helemaal blij. Heb jij ook al zin om een paar dagen lekker te toeren en te genieten? Ga lekker mee toeren door de Duitse Eifel!

We verblijven in een gezellig hotel, gerund door Nederlanders. Daar hebben onze motoren een goed onderdak en wij worden door onze gastvrouw en gastheer in de watten gelegd.
In de Eifel (ongeveer 2 ½ uur rijden van de Nederlandse grens) ben je zo in het hart van de Vulkaan Eifel. En daar zijn alle facetten aanwezig die wij als genietende motorrijder nodig hebben.

Dag 1 beginnen we met een route vanaf de Duitse grens bij Zevenaar met een stukje Autobahn richting het zuiden. Dan rijden we via een mooie route binnendoor over fraaie wegen naar ons hotel.

Dag 2 Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier op pad voor een lange of korte route door de Vulkaan Eifel.

Dag 3 Helaas gaan wij al weer via een mooie route door België binnendoor naar huis. Tot aan de lunch kan er nog samen worden gereden. Na de lunch gaat ieder op zijn eigen manier weer naar huis.

Deze mini vakantie zit er dan weer op. We kunnen weer naar huis met een mooi gevoel van het vrije leven dat wij hebben als motorrijder.

Kosten inclusief

2x hotel overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer
2x ontbijtbuffetten
2x diners
Alle routes in GPX bestanden
Reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

Prijzen

Deelnemer met motor € 225,=
Duo passagier  € 225,=
Toeslag 1 persoonskamer € 45, =
Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 95,=

Deze reis kan op meerdere datums worden gereden in onderling overleg en met voldoende deelnemers.

De ideale start van een mooi motorseizoen 2024! Ga je mee? Meld je aan!
Boek via dit boekingsformulier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31 (0)6 -284 90 673.