Andalusië Zuid Spanje 2023

Zuid Spanje Andalusië tour
8-daagse groepsreis van 12 t/m 19 november 2023

 

Bij deze motorvliegreis geniet je 8 dagen van en op je eigen motor

Andalusië is in deze tijd een mooi verlengstuk van ons motorseizoen. De temperatuur ligt zo rond de 20 à 25 graden in oktober, ideaal voor ons als motorrijders.
Ik ga de wegmotoren begeleiden over de mooie wegen van dit zuidelijke deel van Spanje. We maken ook een leuk uitstapje naar Gibraltar.

Hoe ziet deze achtdaagse motorreis eruit?

We landen zondagochtend vroeg op Malaga airport. Na aankomst in Malaga zullen wij onze motoren in ontvangst nemen. Deze zijn ongeveer drie dagen van tevoren geladen (inclusief bagage).
Je bagage zit op je motor. Je motorkleding, helm en laarzen zitten in een grote tas. Deze zal tijdens het transport worden meegenomen. Je neemt dus alleen je handbagage mee tijdens de vlucht.

Na het in ontvangst nemen van je motor ga je meteen op pad voor je eerste mooie toertocht. Deze gaat naar een centraal gelegen hotel in Andalusië “Granada”. Vanuit dit hotel vertrekken we elke ochtend na een heerlijk ontbijt voor onze dagtochten. De routes hebben een gemiddelde lengte van 200 tot 250 kilometer. Hierdoor heb je voldoende tijd voor pauzes of om onderweg mooie foto’s te maken.

De laatste dag nemen wij onze bagage mee voor een mooie toertocht naar Malaga airport. In totaal zullen wij in deze week ongeveer 1800 mooie motorkilometers maken. Na aankomst in Malaga worden de motoren en de bagage weer ingeladen en stappen wij ‘s avonds weer in het vliegtuig naar Nederland. Na zo’n 2 à 3 dagen kun je dan je motor en bagage weer in Ulft ophalen.

Deze reis is in eerste instantie bedoeld voor wegmotoren. Zijn er echter voldoende deelnemers voor het off the road rijden? Dan is dit in overleg mogelijk. Deze reis zal dan uit twee afzonderlijke groepen bestaan.

Wat krijg je?

 • Een schitterende mooie motorreis in een deel van Spanje waar je normaal 3 tot 4 weken voor uit moet trekken als je zelf vanuit Nederland wil rijden. Je hebt nu de mogelijkheid om dit in 1 week te doen.
 • Optimaal gebruik van je eigen motor, mooie omgeving met prachtige wegen en schitterende vergezichten.
 • Na een dag motorrijden kun je je heerlijk opfrissen in een tophotel.
 • Na het diner kun je ‘s avonds zo het centrum van Granada in lopen. Hier vind je een scala aan gezellige terrasjes of barretjes. Dan is gezellig om met elkaar de dag door te nemen en te genieten in het hart van een bruisende stad. Wil je een dag niet motorrijden? Dan kun je je in Granada zeker wel een dag vermaken.

Kosten inclusief

 • Transport motor en bagage
 • 7 hotel overnachtingen
 • 7 ontbijtbuffetten
 • 7 diners
 • Alle routes voor GPS GPX bestanden
 • Nederlandse reisbegeleider KNMV IVOR
 • Toeristenbelasting
 • Pechondersteuning
 • Parkeren in parkeergarage

Prijzen

Deelnemer met motor      € 2.195,=
Duo passagier                     € 1.665,=
Toeslag 1 persoonskamer €    565,=

Ga je ook mee de mooie wegen van Zuid Spanje verkennen? Meld je dan nu aan!
Download dit boekingsformulier, vul het in, onderteken het. Maak van het ingevulde formulier een scan of een foto met je mobiel, en mail het formulier naar onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673.