Hemelvaart Vulkaan Eifel Duitsland 2024-03

Hemelvaart Vulkaan Eifel Duitsland
4 daagse motor groepsreis
9 t/m 12 mei 2024

Deze vierdaagse reis is een ideale opstap voor het nieuwe motor reisseizoen. Wij zijn als motorrijders altijd op zoek naar mooie wegen, een fraai landschap in een heuvelachtige streek. Zijn deze ingrediënten aanwezig? Dan staan we te popelen om te gaan! Doe daar een goed hotel met een topkeuken voor het diner en ontbijt bij en een lekker koud biertje, dan zijn wij als motorrijders al tevreden. Wij verblijven in een gezellig hotel gerund door Nederlanders waar de motoren een goed onderdak hebben. Hier worden we door onze gastvrouw en heer in de watten gelegd.
In de Eifel, ongeveer 2 ½ uur rijden van de Nederlandse grens, ben je zo in het hart van de Vulkaan Eifel. En daar zijn alle die facetten aanwezig die wij als genietende motorrijder nodig hebben.

Dag 1
Deze dag beginnen we met een route vanaf de Duitse grens bij Zevenaar met een stukje autobahn richting het zuiden. Dan via een mooie route binnendoor over fraaie wegen naar ons hotel.
Dag 2
Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijt gaat ieder op zijn eigen manier op pad voor een lange of korte route door de Eifel. Ongeveer 200 of 250 kilometer.
Dag 3
Deze dag gaat ook weer via een mooie route via Luxemburg en met ook weer een korte en een lange route door het wisselende landschap van de Vulkaan Eifel.
Dag 4
Dit is al weer onze laatste dag in de Eifel. Na het beladen van onze motoren en een goed ontbijt nemen wij afscheid van onze gastheer en gastvrouw. Het eerste deel van onze terugreis gaat nog over mooie wegen binnendoor tot aan de Nederlandse grens. Iedereen kan op zijn eigen manier en moment de route aanpassen om weer huiswaarts te keren.

 Deze mini vakantie zit er dan weer op. We kunnen weer naar huis met een mooi gevoel van het vrije leven dat wij hebben als motorrijder.

 

Kosten inclusief
3x hotel overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer
3x ontbijtbuffetten
3x diners
Alle routes voor GPS in GPX bestanden
Reisbegeleider KNMV IVOR
Toeristenbelasting
Pechondersteuning

 

Prijzen
Deelnemer met motor        € 325, =
Duo passagier                       € 325, =
Toeslag 1 persoonskamer  €   45, =

Op donderdag 9 mei is het Hemelvaart: een erg gewilde datum om het motorseizoen te starten. Dus wees er vroeg bij want het aantal deelnemers is beperkt. Ik hoor graag snel van jou of je motorvrienden.

 

De ideale start van een mooi motorseizoen 2024, ga je mee? Meld je aan!
Boek uw reis via dit boekingsformulier.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij altijd bereiken via mail ivo@yourtourguide.eu of bellen +31628490673.